Word leverancier op Foodl

Foodl is de open marktplaats waar leveranciers en horeca professionals elkaar vinden. Zonder gedoe en met meer focus voor jou. Maximaal doen waar je goed in bent: mooie en uniek producten maken en aanbieden. Voor merken, producten of initiatieven met een eigen en speciaal verhaal maken wij graag plek op ons digitale schap. De echte parels, zoals wij ze noemen.  

ferenc-horvath-M5jwPvrjEj4-unsplash square

Hulp bij logistiek

Ben je op zoek naar een goede logistieke oplossing om je producten aan te bieden op Foodl? Of zoek je mogelijkheden om uit te breiden? Geef je wensen door en wij koppelen je aan de juiste logistieke dienstverlener.

Verbinden doen we samen

Foodl geeft je directe toegang tot jouw klant. Zo run je op het platform je eigen winkel, beheer je de orders en heb je inzicht in je eigen klantdata. Gewoon via je telefoon of laptop. Zo heb je alles bij elkaar, écht alles.

Ook leverancier worden op Foodl?

Wil je starten met verkopen op Foodl, maar heb je nog vragen over hoe het werkt? We kijken graag samen met jou hoe wij de wereld van horeca makkelijker kunnen maken. Neem contact met ons op. We gaan graag in gesprek. 

Met trots kunnen we nu al zeggen dat we meer dan 2500 producten op ons platform aanbieden. Van bekende merken en lokale producenten en start-ups. Voor alle merken, producten of initiatieven met een eigen en speciaal verhaal maken wij graag plek op ons digitale schap.

Natuurlijk. Alle klanten zijn bij ons welkom. We kijken graag samen met jou hoe we deze klanten zo makkelijk mogelijk overzetten. 

Voor het aanbieden van assortiment op Foodl vragen we een maandelijkse bijdrage van €95. Daarnaast vragen we een percentage van de omzet over Foodl. Deze verschilt per productgroep.

Deze bijdrage is onder andere nodig om de marktplaats te blijven optimaliseren. Zo kunnen we blijven voldoen aan de behoefte van de klant en leveranciers helpen zo veel en makkelijk mogelijk te verkopen via Foodl.

Als leverancier bepaal je zelf de prijs van jouw producten. De prijs is inclusief de logistieke kosten. 

Als leverancier ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van de producten. Ben je op zoek naar een logistiek dienstverlener? Als Foodl kunnen we je helpen. Op basis van jouw wensen koppelen we je aan een goede logistieke dienstverlener

Wij geloven in samen. Daarom pakt Foodl de eerstelijns klantenservice op. Van leveranciers verwachten we dat zij als tweedelijns beschikbaar zijn.