Nieuw op Foodl

Ons assortiment groeit iedere week, misschien zelfs wel iedere dag. Op het platform zijn bekende merken, maar ook kleine startende bedrijven te vinden. We zijn ontzettend trots op deze producten en we vertellen je er graag meer over. 

Drankassortiment

We hebben een uitgebreid assortiment aan dranken. Bier, wijn, frisdrank en alles wat nét even anders is.

Kitchen republic

Kitchen Republic is de plek voor startende en groeiende food concepten. In onze shop hebben wij producten van: Cultcha Kombucha, Baked in Amsterdam, Willycroft. Zzinga, Bouquet, Krusli en Banabar.

Onze parels

Wij zijn altijd op zoek naar iets moois en unieks. Voor merken, producten of initiatieven met een eigen en speciaal verhaal maken wij graag plek op ons digitale schap. De echte parels, zoals wij ze noemen.

Galipette

Galipette is een Franse cider gemaakt van 100% gefermenteerde appelsap, ‘pur jus’. De natuurlijke smaak, aroma en kleur appels is te proeven in elke fles Galipette.

Amsterdam Tinto

Amsterdam Tinto is een wijncocktail hoog in kwaliteit en laag in alcohol met een mild fris bittertje. Het drankje is geïnspireerd door de Tinto de Verano, een wijn uit Andalusië, maar minder zoet en meer aromatisch.

IPA

IPA's

IPA, ofwel India Pale Ale, komt oorspronkelijk uit Engeland en is een bierstijl binnen de Pale ale’s. Het bier is extra hoppig en bitter. Verkrijgbaar in verschillende smaken en soorten.